Bestel & verzendinformatie

Your-Favorites hanteert een minimum bestelbedrag van €6,95 euro per bestelling.

Verzending

  • Your-Favorites rekent €1,95 verzend- en administratiekosten voor uw bestelling, tevens heeft u de mogelijkheid om voor verzending met Track & Trace te kiezen à €3,95.
  • Wij verzenden alle bestellingen via PostNL in een bubbeltjes enveloppe of in een brievenbusdoosje.

Betaling

Bij Your-Favorites heeft u de mogelijkheid om op twee manieren te betalen, middels iDEAL of per bankoverschrijving. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail. Na het ontvangen van de betaling wordt uw bestelling binnen 1 à 3 werkdagen verstuurd.

Bestellen vanuit het buitenland

Voor alle bestellingen buiten Nederland, maar binnen Europa, rekenen wij een vast bedrag van €3,95 aan verzendkosten. Voor betalingen vanuit het buitenland kunt u afrekenen via Mister Cash / Bancontact, Giropay, MyBank of u gebruikt onze gegevens voor een bankoverschrijving

Your Favorites
NL56 KNAB 0255 5558 73
BIC KNABNL2H

Retouren / ruilen

Wanneer u niet tevreden bent met een bepaald product, kunt u het binnen 7 dagen na ontvangst, in een goed beschermende verpakking retourneren. Op maat gemaakte producten kunnen NIET geretourneerd worden. Wil je een product ruilen of retourneren dan dien je altijd eerst contact op te nemen met Your-Favorites. Vermeld hierbij in ieder geval je volledige naam en ordernummer. De verzendkosten voor het terugsturen van de te ruilen of retourneren producten zijn voor eigen rekening. Let op!

  • We kunnen alleen producten retour nemen die ongedragen en onbeschadigd zijn.
  • De verzending van de te retouren items geschiedt op eigen risico.
Top
Instagram Your Favorites
© 2016 Your-Favorites | Hippe baby, zwangerschap en geboorte artikelen, en lifestyle producten!